Sol, sol, sol

Fy fan vad det har varit skönt med så mycket sol. Älskar att få tillbringa tid i solen. Så nu känner man suget efter en trädgård mer än nånsin, så behöver ni hjälp i eran trädgård och om solen skiner. Så är det bara att ringa, så kommer jag och hjälper till :)


FREDAG

Blev en lugn kväll med mycket mys, min solståle kom ut till mig.


Furuvik aug - 07



LÖRDAG

På lördagen blev det två turer in till norrtälje, skönt att man bor så nära. När vi flyttar sen, så får man bli bättre på att planera det man ska köpa.

Sen gick vi på en husvisning, och det va ett av det bättre husen som vi har tittat på. Bra storlek på huset och tomten. Men det klickade aldrig, när vi va där. Det va något som inte kändes bra, vet inte om det va läget eller om det va något annat. Så det är bara att leta vidare, vårt hus kommer. Tålamod

Sedan åkte vi till Edsbro för att fira mamma på morsdag, där det bjöds på smörgåstårta och kaffe med dopp.



På kvällen så såg vi slutet av robinsson och jag blev så besviken när inte Jarmo vann. Tycker att han va/är en värdig vinnare.
Sen så kollade jag och solstålen på en film som vi hade köpt på en av våra turer in till norrtälje.
Burn after reading. Vet inte om den va bra, eftersom jag somnade efter ca 20 min :P




SÖNDAG

I dag så åkte jag och kärleken till segersäng, för att fira Felica som har fyllt år. Så där har vi passat på att lapa sol som bara tusan. Vi har spelat fotboll, kubb, haft vattenkrig och fikat för fullt.

         

         






Det va min helg de  =)

RSS 2.0